Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Jag har ett monster inom mig,
jag visar utåt att jag har det så bra

men egentligen mår jag inte så bra
jag har samma problem som många andra

jag önskar att jag också att jag bara fick va
och inte behöva med andra inblandas,

jag har också problem men kanske inte visar dem
så ofta, jag vill också vara som alla andra




Övriga genrer av inglea
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-25 21:55



Bookmark and Share


  Lotti
prata med en god vän, vännen........
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

inglea