Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet

Alla drar i mig, jag har just nu sådan press på mig

jag står för att vara så positiv men det är bara min utsida

inom mig så är det kaos och ingen ser detta

Jag vill inte visa att jag är sårbar,

jag är också känslig och kan känna oro

men varför kan ingen förstå att det är bara är falskt.

Jag tycker det är smärtsamt att vara den starka när jag egentligen också bara
är svag

Men livet är en kamp och jag får också kämpa




Övriga genrer av inglea
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-09 20:33



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fint skrivet värt att begrunda, kanske andra bara vill se det starka för att inte visa eller känna sin egen sårbarhet..
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

inglea