Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är

Lycka är:

När barn och barnbarn kommer spontant och man inte vet om det

När min hund kommer och slickar mig i ansiktet på morgonen

När någon av alla mina katter kommer och stryker sig och vill kela

När jag kan hänga tvätten ute och den torkar innan kvällen

När jag fortfarande kan hitta några kantareller eller blåbär

När jag hör glassbilen och kan köpa min glass, eftersom jag bor långt ut på landet

När min man står i köket och skalar potatis




Övriga genrer av inglea
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-22 15:05



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
du har absolut rätt! för mig en önskedröm......
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

inglea