Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Vad svårt det är när nära i livet drabbas av sjukdom
vad svårt det är står bredvid och inte kunna göra något.

Deras oro och vånda blir min precis som deras men jag står utanför
deras oro och kan bara trösta.

Ingen lever ju för evigt men man tror alltid att det här händer inte mig,
det händer ju alla andra, men så står man där att min nära kommer
också att drabbas, och vi får stå där ensamma med sorgen.




Övriga genrer av inglea
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inglea