Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare



Maskarna kryper i skinnet som förvandlas till spindelväv

Ormarnas gropar blir idé för björnarna får inte sova

Snön blir till regn och människorna vandrar vidare

ovanför asfalten




Fri vers av Fia58
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58