Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casanova






han svärmar likt biet kring blomman

han är som den vildaste virvelstorm

han kurtiserar och ger komplimanger

han uppvaktar med båd ros och orkide`




han är en riktig Casanova




han tar hennes hand och kysser den

han lägger armen runt hennes skuldror

han ser henne djupt i ögonen

han ser hennes gensvar i hennes ögon




han är en riktig Casanova




hon låter sig slutas i hans varma famn

hon låter sig kyssas ömt och ljuvt

hon känner hettan i kroppen

han leder henne vidare på kärlekens väg




han är en riktig Casanova








Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP