Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Svart ängel

Med svarta vingar flög du in,
slog dig ned i en mörk korridor,
där putsen på väggarna
krackelerat och fallit av.
Öde sedan länge.

Några vilsna själar gör dig nu sällskap.
De går omkring sökande efter liv,
fast i en falsk illusion av verklighet,
bakom en slöja av tid och rum.

Du svarta ängel ta dem med!
Led andarna mot ljuset!
Du som hittar vägen genom dimridåer,
de vilsna själarnas ängel.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP