Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Hjälp Kontakta oss Anmäl Riktlinjer Villkor Om oss

Om att anmäla

Poeter.se skall vara en plats för alla där man respekterar varandra. Vi har satt upp ett antal villkor och riktlinjer för vad som är acceptabelt på sidan.

Ibland kan en diskussion hetta till lite för mycket och på Internet finns tyvärr människor som bara är ute efter att förstöra för andra.

Med tanke på Poeter.se storlek är det omöjligt för oss på redaktionen att hålla koll på allt som händer på sidan. Därför förlitar vi oss på att du som medlem anmäler till oss när något olämpligt skrivs eller på annat sätt publiceras på sidan.

Gör en anmälan nu

När skall jag göra en anmälan?

Om du känner dig personligt kränkt eller du upptäcker att någon annan blivit kränkt. Då du ser en text, kommentar eller annan publikation som inte följer Poeter.se villkor eller riktlinjer.

Du skall aldrig tveka att anmäla, det är bättre att göra en anmälan förmycket än förlite.

Hur hanterar Poeter.se anmälningar?

Alla anmälningar granskas av Poeter.se redaktion. Om det anmälda anses strida mot Poeter.se villkor eller riktlinjer så tas det bort från sidan och en varning delas ut. I grova eller upprepade fall stänger vi omedelbart en medlems konto.

Anmälningar som rapporteras via kontaktformuläret har högsta prioritet och är alltid de ärenden vi hanterar först. Vårt mål är att alltid hantera en anmälan snabbt.

Gör en anmälan nu