Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
Här kan du köpa ©sverige #poesimotrasism, till sveriges bästa pris. Välj något av nedanstående alternativ eller kontakta oss på support@poeter.se för att få ett pris på ett annat alternativ.

Beställ antologi

Beställ ©sverige #poesimotrasism 

Beställningsformulär

Välj antalet böcker, betalsätt och fyll i din leveransadress nedan. Tänk på att vi tillämpar förskottsbetalning, ingen bok kommer alltså skickas innan vi mottagit betalningen.

Antal böcker

Boken kostar 130:- per bok. Beställer du minst 5 böcker får du en bok extra och beställer du minst 10 böcker för du två böcker extra.

st bok/böcker
Frakt 30:- för en bok, 50:- för två böcker och 80:- för tre till femton böcker.


Betalsätt

  Swish eller bankgiro

Ingen fakturaavgift eller betaldatum
 

Leveransadress

Kontaktuppgifterna används endast i samband med betalningen.

*

*
*
*
*

*
Mobil eller e-post används för paketavisering!
  Ångest

Betalinformation

Förskottsbetalning
Vi tillämpar förskottsbetalning. Ingen vara kommer alltså skickas innan vi mottagit betalningen.

Vårt pris
Som medlem kan du beställa boken för 130 kr. Ute i bokhandeln kommer den kosta uppemot det dubbla.

Betalsätt

Swish eller bankgiro
Vi tar ingen fakturaavgift om du vill betala med faktura. Dock måste vi få in din betalning innan vi kan skicka dina böcker. Det betyder att det normalt sett kan ta 2-3 bankdagar innan vi mottar din betalning. Vi rekommenderar därför att betala fakturan så snabbt som du önskar få din beställning levererad.

Kort eller internetbank
För kort och bankbetalningar använder vi oss av Payson som är en säker betaltjänst som använder bankernas 3D-secure-teknik och är certifierade enligt PCI DSS standarden. Vid kort och bankbetalningar registreras din betalning direkt.

Kontaktinformation

För din trygghet
Vi tar in dina kontaktuppgifter för din trygghet. Om t.ex. något skulle gå fel blir det lättare att hjälpa dig. Detta gäller även om t.ex. ett stulet kort skulle användas. De kontaktuppgifter du fyller i kommer endast att användas i samband med betalningen.