Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
  Oändlighetshandsken är en röd abborre


Livet för dummies 15


Thanos är de senaste årens galjon. Hans kompis eros kanske tog hans at? Han bruka heta thanatos. Han e döden o med sin polare eros symboliserar de de motiva krafterna i den mänskliga psyket (psyke betyder själ eller ande).

Är han historisk, i sin marvelinkarnation? Är det slutligen en idivid där, med ansvar?

- Vi sparar björkarna till sist, de kan få kolla på när de andra träden dör ut lol

Eller är han där i vårt sinne? Bipolär. När vi inte kan tolka det vår död, vår närmaste vän och peppcoach, uppmanar, blir han då vred och börjar muttra utrotning?

Nödtvångets avskyvärda algebra. Jag äter mitt barn idag och föder ett nytt en dag.

Eller har vi mobbat varandra till detta? Är det en charad? En missriktad skyddsmekanism mot överbefolkningen som inte kan hända.

När maten tar slut ger sej de rika på de fattiga, det är ju klart. Så sa min far för att hans generation blitt spunna av kalla kriget in i chinatown. Forget it benny.

Ni hör ju. En kan ju bli trött för mindre. Såhär ser våra uppgivna försök ut, när vi söker reda i soppan. Vi måste göra som Kal och Kara. Bestämma vad vi ska göra med vår planet. Nu när lagen gått och lagt sig.

Tony skrev en profetia som heter just a couple of days. Han talar om ett virus som undslipper militären och slår ut allas språkcentra. Vi blir ordlösa djur. Viruset var tänkt som ett säkert och kontrollerbart sätt att radera kulturer.

Och där är mitt hopp mister Fuller. Min kritiska stig. Varför inte hoppas på ett klantmirakel från överheten? Vi lever i ett.
Fri vers av Joakim P Udd VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-04-09 05:26

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  < Nästa text
< Föregående