Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Min syster är ett UFO?

Min syster är ett UFO . hon säger saker jag inte förstår. ringer mitt i natten.och lämnar meddelanden .lite kryptiska att förstå. ibland glömmer hon att lägga på luren. och jag hör samtal i bakgrunden. ingen vill höra det hon går igenom. men jag vill. jag vill förstå.men det är svårt när man inte talar samma språk. hon har druckit igen.kanske tagit något mer? det gör ont i mig. jag förstår. hon har levt länge nu. i världar dit ingen vill gå.men jag försöker. att öppna min dörr.hon pratar om saker ingen förstår. ser världar ingen har sett.har kontakt med trollguden jag aldrig hört. svär stönar och ropar tyst. sen är hon plötsligt tillbaka igen. då känns hon nästan precis som jag.skrattar pratar om gamla tider och så. Min syster är ett UFO. ingen vill se henne eller tala med henne. och på gatan går man bara förbi. 
Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2016-04-24 20:24

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


  ej medlem längre
vackert. tragiskt. men hon är magisk. men inte roligt. jag har sovit på betonggolv. va inget speciellt. sovit på parkbänk vid snöstorm. en gång aldrig mer. typ. men drömmen gjorde en låt / skiva som va fin om mig på grund av det. worth waiting for. det är en granne som bor här som är en strypare men hon har börjat sköta sig så blev utsläppt. hon gör peorth runan magi. vet inte om hon är lycklig. det skvalpar. "call me any name you like i will never deny it" - robert zimmerman / joan baez / zinat pirzadeh / özz nüjen och många många fler. "a five story fire when you came".
2022-12-04

Solstrale VIP
Så starkt berörande och sorgligt, med förståelse för hur kärleken mellan systrar är osläcklig!
2022-12-03

  ej medlem längre
så jag gör det:
fenomenalt+
2016-04-25

ULJO VIP
Är ett dilemma när man lever i olika dimensioner. Tragiskt men ni finner nog vägar för konstruktiv dialog.
2016-04-25

Goraxy 89 Orion VIP
Haha känner igen så mycket :) alla mina släktingar är med bland elitist UFO samfunden med kravattnålar och strumpebandsordnar. dom anser att Jag är helt 'ÄFÖ' och inte skall bjudas in till deras släktträffar, där de sitter och jämför sina Diplom och speglar varandra. Sedan har jag min Storabror som egentligen bara är halv - Och han är igen en 'YFO' och vill inte träffa någon mera nånsin. Frågar man honom hur man mår så säger han att Jo - "Jag hör sjungande röster i huvudet" Sen säger han inget mer och det har han alltid gjort.
2016-04-25

  Peter Söderqvist
Dyster saga i verkligheten.
Du tecknar den rysligt men omtänksam
2016-04-24

  ej medlem längre
Din text berör en väldigt mycket.
2016-04-24

  ej medlem längre
... och så dessa ögonblick av klarhet!
*minns*
Det är nästan det värsta av alltihop.

2016-04-24

  tramp
ojj... kanske läge att prata men en läkare ?

Välformulerat...texten griper tag !
2016-04-24

M:tin
Så tragiskt!!!!!!
2016-04-24

Max Poisé VIP
Vilken tragik. Tänk. Jag tror osynligheten är det största straffet att få, speciellt när vi människor ständigt trånar efter uppmärksamheten.

Trots ämnet så fångar du detta bra!
2016-04-24

  < Nästa text
< Föregående