Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände bara att jag måste få ur mig det här. Jag har som gått och grunnat på det en tid att det ju är en självklar skillnad mellan kvinnor och män. Till och med män erkänner ju att deras lustar är mer djuriska med kvinnors är mer romantiska...


Det är ju faktiskt skillnad





Om jag när jag kommer hem
av en händelse
som inte är planerad och finner
min man ligga och runka
i vår gemensamma sängkammare
medan han ser på en porrfilm i tv
så är det en fruktansvärd upplevelse.

Det jag gör i badrummet
jag skulle inte kalla det för onani.

Att jag när jag är ensam hemma
själv sitter i badkaret och leker med duschen
tänker på grannens pojke
som väl fyller sexton om en månad eller två.

Det är ju en helt annan sak.
När han går omkring
och klipper gräset
så är han ju inte naken...
...han har åtminstone badbyxorna
på sig.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-08 23:16



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
jag är kanske man måhända ;-)...nä helyllekvinns
2009-10-08

  Betlehemsstjärnan VIP
På nåt konstigt vis tror jag att bakom kvinnans lust finns en misstänksamhet som kan krypa fram. Kvinnan tillfredsställande är mer legalt än mannens ( i alla fall i huvudet på många kvinnor)
En slags hjärtlös svartsjuka på mannens könsorgan (tror att det ligger i det),,,,
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP