Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undantaget består förstås i att inte alla delar denna sanning... exempelvis bestående av de få poliser jag fortfarande har förtroende för och känningar hos, varav skolpolisen är en sådan grupp, bestående av barn...


En sanning med undantag





polisen vill möjligen tjäna
allmänheten, om blott den består
i socialgrupp ett

eller likvärdiga
konungsliga undersåtar
bara icke pöbeln




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-10 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP