Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I uesa kallar man det man hört ryktesvägen för 'I heard it through the grapewine'


Bland vinstockarna i Kalif ornien...





...jag har hört att man inte
skall läsa poesi
som man läser romaner

men jag har också fått höra
att det jag skriver
inte är poesi för ögonen
utan fastmer för själen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP