Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucka 13 Lucia



Glad Lucia alla fina poeter!

 

OCH EN DIKT-->




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-17 12:00



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent