Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'smörja' av eva m h, inspirerade till den här texten


Kritik på en text (323)







om man inte får möjlighet
att målande
skriva smörja då och då
skulle kanske
lusten att läsa detsamma
som andra skrivit

skapa rynkor
i sinnena och själen
som skulle vara svåra
att tatuera bort




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-21 19:38



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Säkert är den smörjan du pratar om just en antirynksmörja.
2009-10-22

  erkki
Jovisst! Här kan vi väl släppa loss rätt hämningslöst. Rätt så. Vi ska ju vara snälla! Också.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP