Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hädiskt att lägga patiens på ett bord med inläggningar som antyder att bordet ifråga är till för att spela ett eller annat parti schack på, kortspel bör spelas på bord med inläggningar av bilder på folk som spelar kort. Att spela schack där skulle


Halkvarning





på en kanal
i tv ikväll
kommer det ett

program du inte
vill se, filmen
går inte i

kanal ett, inte
i kanal två
och inte i

fyran, femman, sexan
den som gissar
vilken kanal det

handlar om och
har rätt vinner
en halkvarning eller

två inför den
möjligt kommande vintern
söder om örebro




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 20:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanal lokal? Menar du sinnebilden av Sveriges motsvarighet till en engelsk pub?
2009-10-31

  Catharina Edin VIP
Jag gissar på Kanal Lokal, för det har ingen någonsin tittat på!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP