Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett land som Sverige är mycket svenskt störst någon annanstans, i Australien, I Japan, I Kina samt i Norge...


Everything is bigger in the us of a...





...öknarna
lögnerna
sanningarna
känslorna
filmerna
samt prärierna
är så mye större over there




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-31 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP