Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev den här idag alldeles när jag påbörjat ett svar till en brevvän jag inte haft kontakt med på ett tag, samt jag satt här vid datorn som vanligt utan någon musik eller ens tvns pladder till sällskap. Ibland måste man ha 'varit där' för att förstå


Paradox nr 996 - en aforism



Ibland, när jag varit för mig själv
någon stund i rummet
blir tystnaden så bullrig och påtaglig
att jag fått alldeles nog av den.

Då börjar jag att nynna, vissla eller sjunga
för mig själv
för att alls kunna höra
mina egna tankar i allt oväsen.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-04 13:34



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Ljuvlig!
2009-11-06

  Catharina Edin VIP
Alltid detta oväsen - det kan också vara en poltergeist, lodjuret -
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP