Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker det redan nu känns...






...oetiskt att visa filmer om jordens undergång.
Sådana filmer bör vara av dokumentär natur
och därför filmas först just när jorden håller på
att gå just under och de som skall kunna se
filmen bör vara framtida arkeologer som då
kan tänkas gräva fram bombsäkra bergrum
vilka skall innehålla sådana tidskapslar som de
vilka bevarar all sådan bråte som vanligt folk
skickar till kungafamiljen i den fasta tron att
medlemmarna av den familjen behöver hem
stickade, virkade och sydda kläder för att klara
den svenska vargavintern, som skall lysas upp
av alla de ljusstakar i trä och andra material
vilka även de skickas in en mass till förvaring
i dessa bergrum, utöver allt annat skräp som
skänkes i 'god tro' och som blåögd oskuld...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-17 20:04



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar din närvaro här, samt många av dina tankar
2009-11-17

  oMareld
jag gillar inte filmer om jordens undergång...
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP