Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här anspelar texten närmast på hur inhuman 'vården' av gamla ofta rapporteras vara, åtminstone om man får tro rapporter via medierna


Aforism nr 873





Om jag inte blir galen
innan jag blir gammal

låt mig bli galen
när jag blir gammal




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 07:35



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fint. Bästa sättet att slippa en djup galenskap är att odla en mild variant.
2009-11-24

  oMareld
den här gilla jag
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP