Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sära


en separation
kan det möjligen vara

delad vårdnad av varandra




Övriga genrer av Spoon-Janne
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-10-20 21:13



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja visst är det så :-)
Lena
2007-05-06

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Tänkvärd lätt välskrivet
:)
2006-08-14

  Therés
Ja så skulle man ju tänka...Bra funderat, bra skrivet
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne