Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dr Jimmy Johansson the 777, inspirerade


Litet haurresande ABC






att
bara ciseljerande
dimmigt eskalerande flumma
grunt har innerlig jagbejakande krusringars
lobotomiliknande mantra nesligen
omsorgsfullt pianissimo.

Quinnlig
Rosenkrantz super
Tarzanskt under vilken
watt Xandra ytligt zer
åkande älvforsränning överkomligt.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP