Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sång text


Big Bad-Boy Jocke

Big Bad-Boy Jocke
Jag känner en kille som är trasig
han heter Jocke och han är 1,92
det händer ofta att han slår mej gul och blå
men även Jocke har ett hjärta
och även om han dänger småkids
så är det av utlopp för hans smärta.

Jag hörde att hans morsa dricker
och hans farsa är visst död
han har aldrig haft en stadig trygghet
jag kan förstå han slår en nörd.

Big bad-boy Jocke
du är inte så tuff som du ser ut
big bad-boy Jocke
du är bara en kyckling inbäddad i muskler och krut
big bad-boy Jocke
även ett hårt liv tar slut
big bad-boy Jocke
du är inte så tuff som du ser ut.

Men för fan kan ni inte se att han blöder?
förstår ni inte vad han behöver?
han behöver kärlek och nån som tror på’n
det är inte så lätt som det ser ut
för så fort man kommer nära
ja då får man veta att man lever
men jag säger, Jocke snälla lyssna
när jag ber rösterna i ditt huvud att tystna.

Big bad-boy Jocke
du är inte så tuff som du ser ut
big bad-boy Jocke
även ett hårt liv tar slut.

Och Jocke det här är sista chansen
jag kommer alldrig tillbaks igen, nej
så om du vill leva kom med mej nu
jag sträcker inte ut handen en gång till, nej
och du måste förstå att du inte kan börja veva så fort nått går emot dej
åh, jag vill att du ska leva
och se att allting ligger för dej
men för fan Jocke böja lev nu
men för fan Jocke böja le nu.

Big bad-boy Jocke
du är inte så tuff som du ser ut
big bad-boy Jocke
bara en kyckling inbäddad i muskler och krut
big bad-boy Jocke
även ett hårt liv tar slut
big bad-boy Jocke
du är inte så tuff som du ser ut.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Muppin
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin