Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt inspirerad av peter m


Något litet om människor





det är bland annat alkohol
som är osunt om det missbrukas
men allt kan missbrukas

det är inte vägarna som är farliga
det är först när människor
färdas på och längs med vägarna
som det farliga uppstår...

...så är det överallt i verkligheten
det är människorna
som ställer till det...

...maktmissbruk
är nog det absolut största
av alla våra missbruk
människor emellan




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 12:08



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmm det fins mycket farligt bland människor. Men det går att ändra, måste gå....!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP