Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Är det rätt människor som skäms' av miss mod, inspirerte


Kommentar på en text VI





och vad händer väl dem
som vattnar sina penningträd
mer än asfaltsblommorna?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-12-22 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP