Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Svenna är H åt det M hållet...', av Svenna Jensen, den ende fule, inspirerade


Kommentar på en text VIII




jag tror inte du är homofob
a. de brukar inte tycka att de är det som är det
b, du är nog bara en manhaftig lesbian, de som är lesbiska brukar medge att de är det, undantag... de som inte medger det
c. att du inte bor på lesbos beror på att du inte ville bli en medborgare, varpå de kastade ut dig redan före du steg i land på ön.
d. du visste inte att det var en ö




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-25 16:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Every man is an island -
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP