Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det då inte äntligen bli slut på dessa oresonliga meningsutbyten?



Time out!

 

 

Vi har inte tid att tvista om

vem som skapade världen!

All vår möda borde ägnas åt

att rädda den.

 

 




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-18 22:46

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anna*
Helt rätt! Tack för den!
2010-01-21

  Carl O Andersson
Vi lever f.n. i Dårarnas Paradis
Kortsiktighet - Snabba Pengar
Girighet - Jag är bäst-, störst-, rikast-mentaliteten.
2010-01-20

  Gunnel André VIP
Du är en större teolog än de flesta!
2010-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Det viktigaste är enligt Guds Ord att rädda individer från helvetet.
2010-01-19

  Akke
Enligt min mening är vi själva ansvariga
för "skapelsen" och vi har har hållt på längre
än sex dagar.
2010-01-19

  walborg
Tänk om alla människor kunde tänka just så - först det viktigaste, och sedan ...
2010-01-18

  thyra
Viktiga ord och visst går det, om alla tillsammans bär ett litet strå!
2010-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Vem grälar?
Det går inte att rädda den.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP