Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt och farväl mamma

Det var nog det läskigaste och det vackraste jag varit med om i hela mitt liv.
Men jag är glad att du äntligen har fått ro och slipper känna smärtan längre.
Du är ju så rolig, enivs liksom.. när du väl hade bestämt dig att, det här går ju inte längre, så tog det bara ett par dagar.
Slutet varade dessutom bara några timmar.
Jag antar att du inte tyckte att vi skulle behöva sitta där för länge.
För omtänksam har du alltid varit.
Men du var med oss ända in i slutet, du höll våra händer och tryckte dom för att bekräfta att du hörde oss.

Nu ska vi försöka gå vidare, försöka vänja oss vid alla tillfällen du inte är med oss längre.
Julafton..
Påsk, eller på våra födelsedagar.
Sen hann du aldrig se några barnbarn heller, men jag vill ändå tro att du är med oss och att du kommer se allting därifrån du nu är.
Kom ihåg,
du är alltid välkommen att besöka oss,
du är alltid välkommen att återigen trycka min hand.

Älskar dig mamma




Övriga genrer av Lottie
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-10-28 11:08



Bookmark and Share


    jahapp
Okej, nu gråter jag för fullt här....å vet inte riktigt vad jag ska säg mer än att jag förstummas över hur vackert du skriver om detta. Önska jag kunde säga nåt som gjorde att allt kändes bättre...fast jag kan ju liksom inte. Uppskattade ditt mail jättemycket, men jag kunde aldrig svara - vad man än säger känns fel. Ibland är världen bara så orättvis. Saknar dig!
2005-10-29

    ej medlem längre
Ömsint skrivet om en av den närmaste relationer man kan ha, och om saknad.
2005-10-28

  Jessica Ebbesson
Dina ord berör mig..
Fint skrivet!
2005-10-28

    Orm den gamle VIP
Usch va hemskt. Du har min fulla sympati och dessutom har du mina lyckönskiningar i ditt forsatta skrivande.
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie