Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag som trodde på tomten











Visste inte att allt skulle vara så invecklat när jag var liten... Eller mindre.

Trodde på tomten, inte på sorg.
Trodde på Hemglass, inte på kyla
Trodde på pappa, inte på nyhetsmannen som alltid sa saker om död, fördärvelse m.m.

Ville ha jul för alla julklappar, inte för tystanden och tacksamheten
Ville att Hemglass skulle köra upp på bakgården, nöjde mig inte med vägen 10m från huset.
Visste att pappa alltid hade rätt.

Visste inte att världen var så kall. Så jag skrattade åt alla poeter i min familj.
Visste inte att när man skulle börja i 8:an fick man betyg som påverkade ens liv.
Visste inte något. Bara att pappa alltid hade rätt.




Dagbok av Evelina-B
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-11-01 10:54



Bookmark and Share

  Evelina-B
Evelina-B