Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlemsträffen den 20:e Februari



 

Vi vill tacka alla er modiga som trotsade snökaos och kyla för poesin och poeter.se's medlemsträff den gångna helgen.
Tyvärr hade inte alla som ville komma möjligheten att delta. Vädergudarna får stå för kompensation till nästa gång.

För oss som arrangerade det hela var extra roligt med så många nya ansikten och förstagångsbesökare. Det var också extra roligt att ni bjöd på så många berörande, vackra och roliga uppläsningar och framträdanden. Tack till alla er som stod upp.
Också ett stort tack till alla er som ej befann er i strålkastarljusen. Till alla er som tog del. Utan er ingen konst.

Slutligen ett varmt tack till ni som hjälpte till att göra kvällen möjlig; Johanna, Anna, Maria och Sofia.

Synpunkter eller önskemål till nästa gång mottages gladeligen.

Hälsningar,
Daniel, Fredrik, Poeter.se




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1490 gånger
Publicerad 2010-02-22 21:07



Bookmark and Share


  walborg
Tack Ni allesammans för en helaftonskväll full av möten och upplevelser, underbart ordnat allting med god soppa och vin och möjligheter till samtal mellan passen. Det var så roligt att träffa poeterna live!!!
Men det blev sent, så nästa gång måste vi börja tidigare och begränsa inslagen till 5-6 minuter kanske.
Varmaste hälsningar från
Walborg
2010-03-01
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent