Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarade det

Trodde att det skulle kännas så konstigt.
Men jag stod där, mitt på scenen.
Det gick inte bra, det gick jättebra..
Det var ju först efteråt jag kunde tänka att det är första gången du inte är med.
Men du var ju med ändå, för det gick inte bra, det gick jättebra..




Övriga genrer av Lottie
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-11-12 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie