Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japan är inte en ö, landet är en hel jäkla massa öar, som en sorts skärgård ungefär, med en slags huvudö och så en massa stora och små öar i ett mönster av oregelbundenhet. Det är därför man säger 'i Japan', inte på.


Visste du...?






Att du inte kan applådera dina egna texter?

Ändå kan du göra dig till skrivarvän med dig själv
och även bokmärka dina egna texter
bli skrivarvän hur många gånger som helst
med dem du redan gjort till skrivarvän'ner.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 23:06



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
He he..det har jag aldrig testat, kanske ska krama om mig själv lite mer. /B
2010-06-20

  Anders Nordlander VIP
det kallas buggar....
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP