Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har själv inte körkort, ens för moped, men man kan ju inte låta bli att de som utreder behovet av nya körkortsregler verkligen verkar ha huvudet på skaft och veta exakt vad det är för sorts förslag de lägger fram, till bestämmelser.


Något litet om det nya körkortsreglementet






Folk som har diabetes kan komma att mista körkortet, eftersom de kan hamna i koma om de äter för mye godis eller i vilket fall intar föda med mye socker i. att detta drabbar kanske någon promille av de som har diabetes spelar ingen roll.

Till skillnad från exempelvis folk som dricker alkohol eller knarkar, eftersom dessa bara kan råka somna vid ratten. Man bedöms då inte behöva räkna med dåligt omdöme bakom ratten under påverkan av just alkohol, knark eller tablettmissbrukare kan råka syssla med bakom ratten på grund av yrsel och så vidare.

Folk som har diabetes tvingas äta medicin eller att ta en spruta och vid sockerfall och yrsel äta något som innehåller socker.

Att man kan få yrsel eller till och med somna av knark, alkohol och mediciner, det skall du inte bekymra dig om. Då är stress vid framförande av fordon så mycket farligare.

Det är vida känt att stress kan utlösa diabetes, även om ett fåtal av oss människor tror sig veta att detta är en utbredd skröna, men stress hålls i schack med knark, tablettmissbruk eller alkohol. Varför dessa tre framgångsrika medel bör användas mot just stress.

Att man kan få villkorlig dom, några månaders eller års fängelse för att man kör ihjäl folk som inte borde vara ute och vistas i trafiken om de inte kan hålla sig ur vägen för onyktra förare. Det bör inte tas i beaktande alls.

Folk med diabetes däremot, vilka i jämförelse knappast kan räknas som en faktor i större omfattning att räkna med i olycksstatistiken, enbart för att de är just diabetiker. Dessa bör man absolut hindra från att ta körkort eller att få behålla ett redan befintligt sådant.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
arg så jag spricker ... min son har diabetes
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP