Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anakreon inspirerte i mejlen Liksom i sången 'Like a bridge over troubled water' med Simon & Garfunkel (Paul Simon och Art Garfunkel)


Aforism - Spinnande katt i whist spann



jag spelar inte bridge

men jag har ibland agerat bro
mellan tvenne vänner...




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 1870 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP