Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nervositeten inför min mammas begravning


Min almanacka av vita piller

Ännu en morgon
(idag kom jag ur sängen före 12)

Ännu en morgon med den där nervösa känslan i magen
(borde kanske stannat kvar i sängen ett tag till)

Ännu en morgon, som innebär att det är en morgon närmare
(vad gör det egentligen, att man sover till 12?)

Dom vita piller jag tar varje morgon ligger i badrummet
(borde man fortfarande äta dom när man är över 30)

Ännu ett vitt piller försvinner, ännu en morgon försvinner
(bara två piller kvar)

Bara två piller kvar, sen måste vi säga farväl.. igen




Övriga genrer av Lottie
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-11-22 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket ärlig och känslosam dikt!
2006-02-14

  stannar kvar
p.s. personligen hade jag tagit bort förklaringen och sista raden och lämnat den vag och mer kryptisk d.s.
2005-11-22

  stannar kvar
Snyggt och påtagligt skrivet.
Jag känner känslorna ta tag i mig.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie