Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen, o tusen drömmar

Om du finns,

låt de lidande ansiktena spricka ut i ett leende

tusen, o tusen tårar

av sorg och saknad

längtan

få mynna ut i en flod som leder ut

till ett hav av lycka,

till ditt förlovade land

så länge kärleken finns,

om så bara ett enaste frö

finns hopp,

hoppet om dig Herre

Tusen, o tusen drömmar

om en bättre värld

Om du finns,

kom med ditt bländande ljus

och så små frön av möjlighet

hopp och kärlek

kom med livets vatten

på den väg som leder

oss enda hem till dig,

Herre




Övriga genrer av JohannaMJansson
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson