Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vägrar att ta något som helst ansvar för den här texten. Jag minns inte ens att jag någonsin har skrivit den. Men av spåren på tangentbordet att döma så är jag den som sist använde mig av detsamba. Har 3:e världskriget brutit ut?


Alla människor jag träffat...





...inom de senaste 24 timmar



har uppträtt förvirrat


till och med med tanke på

att de alla är just människor.





Jag förefaller att vara den enda

som är opåverkad hittintills.


Jag måste hitta någon

som jag kan övertyga om


att det är på detta viset.






Något senare.

Jag har hört att tomaterna


bör ätas soltorkade samt att den



som vill tillbringa sin semester på Grönland

bör tänka på att ta med sig


rikliga mängder av te, senap och cdskivor.





Det är av vitalt



(någonting som jag just nu

inte kommer ihåg vad det handlar om)



att någonting görs åt den senaste


kollektionen av heltäckningsmattor.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 19:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tror mig hänga med i denna visa (...) visa, som tydligen lever sitt eget liv - vilket är lovvärt.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP