Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompledigt

 

egentligen så är jag gitarrist

inte poet

men just nu har jag kompledigt

 

kb




Övriga genrer (Aforism) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-29 14:50



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
:-))
2010-11-30

  Eaglemountains VIP
Samma här! Jag har tillfälligt lagt gitarren på hyllan! ....

Klurigt skrivet, min vän!
2010-11-29

  walborg
Kompledig från vad?
Ha det riktigt fint!
2010-11-29

  Bibbi VIP
Kul!

Jaså det är det Du är:-)

Applåd!
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP