Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken och oförskämd

Det gick fram ganska många signaler.
Tillslut är det någon som svarar... eller?

Hmmm.. suck... ååhh.. tryckte jag på fel knapp?
Vem ringde? Faan.. Ahh, bara Lottie. hmm okej.

tystnad

Hallå, någon där?

(nervös sömndruckenhet i rösten)
Men heeej Lottie vad kul, är det du som ringer.




Övriga genrer av Lottie
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-12-03 11:06



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Gillar! Väldigt sant, folk är ofta oärliga. // Sandra
2005-12-03

    jahapp
HAHAHAHAHA....men gu vilken bra!...Å vilket sött foto du har...ånu ser jag, nu ser jag :)
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie
Lottie