Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
95.08.02 
23.42



Ser du

  - Ser du ljuset som här passerar?
   - Ser du återskenet i mitt ögas speglande inre?
    - Ser du styrkan och livsviljan i varje ting?
     - Ser du färgen i ljuset häromkring?
- Ser du stjärnans död och inget mindre?




Övriga genrer av Nightngale
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-12-05 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale