Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar, drömmar, känslor.

Tankar, drömmar och känslor,
allt detta tar aldrig slut,
det kommer att fortsätta och utvecklas hela ens liv,
tankar man aldrig tänkt kan uppstå,
tankar man har tänkt och som kommer igen.
Känslor man inte kan få bukt med, som man
aldrig kan acceptera, känslor man drömmer om att ha.
Drömmar man drömmer om, som man slutar drömma om
och finner nya. Man skapar sin egen värld...alla lever
i sina egna små bubblor. Av olika tankar, drömmar.
Sen så kanske allt bara förblir just...tankar.
Vad vore vi utan dessa? Ingenting.




Övriga genrer av Night_nymph
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night_nymph
Night_nymph