Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är en människa som Hugo, som varje dag i livet tränar på att vara ödmjuk, händer det att han kommer fram till mer filosofiska slutsatser av att gå omkring och bara vara


Hugo tänker sig för





När man själv är
en perfekt människa

är det särskilt svårt
vara andra helt till behag




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP