Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mänskliga rättigheteer


om en major

om en major
en som råkar vara landets Skolminister
om en major bortser från barn som har brister
hur skulle det då vara
om han istället hade råkat ha rangen av
general

fy fan! så jag ryser! jag rister!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ingmar Hård VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP