Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S. A. I. Steve Lando skrev texten 'Värmeutlovning' och detta är min kommentar


Kritik på en text (598) Brytpunkter






människor är som fönsterrutor
genomskinliga
så länge de hålls rena från smuts.

Ju äldre de blir
ju mera syns tårarna
reporna och inramningens brister




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-16 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP