Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm.





Du är som en mysig dröm men med en känsla av förvirring i din själ.

Så ser jag dig också i mina drömmar, vacker, men helt plötsligt vacklar du in i ett annat stadie minst lika vackert som det förra som du visade mig men i en helt annan skepnad,
du erbjuder mig allt men glömmer bort att ibland hinner jag inte med...

Jag skall aldrig kontrollera din äventyrslystna själ, jag vill bara förstå...

Jag skall aldrig försöka visa en väg för dig, det måste vara din egen...

Jag vill bara att våra vägar ska mötas då och då...









men...

Om jag öppnar mina ögon, finns du där då?




Övriga genrer av *Anna*
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-12-13 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Anna*
*Anna*