Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjöstjärnor

fjärilslätta kyssar över din kropp
händer som öppnar sig som sjöstjärnor
seglar taktfullt fram och tillbaka
snuddar nu och då vid kroppens kurvor
som smekta av en fjärils sammetsvinge




Övriga genrer av Charleston
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-18 17:47



Bookmark and Share


  mjuk
Åååh den va fin.Den gillar jag väldigt mycket.Sinnlig och mmm....
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Charleston
Charleston