Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen med digitalkamera i centrala Helsingfors i augusti 2010. Mannen längst nere till vänster klädd i grönblå skjorta är en vän till mig och han följde med på resan, till de övriga färjepassagerarnas stora förtjusning.


Förälskelser är som sprinklers i vårt hjärtelika universum




Det finns ett resandeunderlag
för kärlek som vår mellan oss

även mellan andra resenärer
på kärlekens olika vägar.

Även autostrador för kommunikantion
mellan älskande är under uppbyggnad

så att inga som helst hinder föreligger
i framtiden för älskande över alla gränser.




Övriga genrer (Essä/Recension) av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP