Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen en septemberdag i Karlstad, närmare bestämt i Herrhagen, ett stenkast eller två från en kajplats för turistbåtar som är populära hos såväl turister som infödda.


Förklarade ord - Strandsatt




Strandsatt

bok om havet vilken är tryckt med speciell textur av tågvirke




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 09:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Utmärkt!
Här får Du
till Ditt förråd
en applåd
en hyllning
till en fyllning!
2011-04-06

    Bodil Sandberg
ja där har man strosat omkring många gånger..kanske inte precis där men inte långt ifrån**måste läsa boken!

bra förklarade ord!!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP