Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga som en vit duva

Låt ingen se mig svag.


Det finns det bara sorg i hela hjärtat,
det svämmar över,
som blodiga skärsår över mina armar.

Det är själens sorg som vill komma ut,
som en sten som falligt,
släpper jag taget och ser själen flyga som en vit duva,
jag blunadar,
snälla ta mig härifrån,
låt såren vara tillräckligt djupa den här gången.


Snälla, ta mig härifrån.







Övriga genrer av Lilja
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-01-01 18:27



Bookmark and Share


  isabelle_
vi är så otroligt lika du&jag.
2006-10-23

    ej medlem längre
Du Lilja...Du har väl lagt av att skära dej.?
Det går att göra det jag vet Kram
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilja